Zonnebrand Olie – SPF 50 – 150ml

23.00

Deze verzorgende zonne-olie met zeer hoge beschermingsfactor 50 van Fair Squared is een effectieve bescherming tegen zonnestraling. Helemaal vegan, dierproefvrij en met fair trade argan olie uit Marokko. 

Op voorraad

Beschrijving

Deze verzorgende zonnebrand olie heeft een zeer hoge beschermingsfactor van spf50. De olie biedt effectieve bescherming tegen zonnestraling. Bovendien voorkomt het vroegtijdige huidveroudering en maak het de huid zacht en soepel. De olie trekt snel in de huid.

FAIR SQUARED staat voor hoge kwaliteitsproducten en een duurzaam productieproces. FAIR SQUARED betekend een meerprijs voor de ingrediënten die komen van de armste streken van de wereld. Deze meerprijs wordt ter plaatse gebruikt om de leef- en werkomstandigheden van de arbeiders van de plantage en hun families te verbeteren. FAIR SQUARED staat voor eerlijke deals met en eerlijke behandeling van een ieder betrokken bij het productieproces – menselijke werkomstandigheden, milieu en duurzame economische activiteiten. Alle producten van FAIR SQUARED zijn vegan, niet getest op dieren en vrij van kinderarbeid. De ingrediënten worden geïmporteerd naar Duitsland waar vervolgens in de fabriek de producten worden geproduceerd.

Extra informatie

Gewicht50 g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Zonnebrand Olie – SPF 50 – 150ml” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *