fbpx

Eindelijk heeft Werfzeep een scheerkwast gevonden die aan de kwaliteit van alle producten van Werfzeep voldoet. Deze vegan scheerkwast is zeer zacht, hypoallergeen en diervriendelijk. Het handvat is gemaakt sparrenhout. De scheerkwast is gemaakt van synthetische vezels en kan zich absoluut meten met de kwaliteit van dassenhaar. De haren drogen zelfs sneller op dan een kwast van dierlijkhaar en is hypoallergeen. Dit is extra fijn voor de gevoelige huid.
Scheerkwasten met dierlijk haar zoals varkenshaar of dassenhaar komen van dieren die daar speciaal voor gefokt worden, met name in China. De omstandigheden zijn verschrikkelijk, vandaar dat synthetische haren een absolute verbetering zijn! Deze scheerkwast gaat een heel leven mee.

Werfzeep is een ambachtelijke biologische zeepziederij in Utrecht. Alle zepen zijn plantaardig, palmolievrij en met liefde gemaakt. Wat ons betreft ligt de kracht van een goede, verzorgende zeep bij de basis: de plant. Alle zepen worden in Utrecht handgemaakt. Alle producten van Werfzeep zijn uitermate geschikt voor de gevoelige huid.

Gewicht 01 g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Werfzeep – Scheerkwast” te beoordelen

Your email address will not be published. Required fields are marked

Werfzeep – Scheerkwast

27.50

Op voorraad

Open chat
1
Heb je een vraag?
Hi! Kan ik je ergens mee helpen?