Werfzeep – Lavendelzeep

6.95

Werfzeep met de krachtige geur van lavendel. Ontspannend en reinigend met arganolie. Handgemaakt in Nederland en met gecertificeerde biologische ingrediënten met een eerlijke herkomst. De zeep is vegan.

Op voorraad

Beschrijving

Dit is lavendelzeep zoals je het mag verwachten: diep geurend naar lavendel. De geur komt volledig van etherische lavendula angustifoliaolie. Deze klassieke lavendel groeit van nature op Zuid-Europese droge, kalkrijke grond.
Met extra heerlijk verzorgende arganolie. De lavendelbloemen die op het laatste moment door de zeep geroerd zijn komen uit onze zeepkruidentuin. ‘Lavendel’ komt van het Latijnse woord ‘lavare’, ‘wassen’. Lavendel is dan ook diep reinigend, het verlicht pijn, werkt enerverend en antiseptisch en ondersteunt herstel van de huid. Het reinigt lichaam en geest, en door de hoge concentratie esters werkt de geur zeer ontspannend.

Werfzeep is een ambachtelijke biologische zeepziederij in Utrecht. Alle zepen zijn plantaardig, palmolievrij en met liefde gemaakt. Wat ons betreft ligt de kracht van een goede, verzorgende zeep bij de basis: de plant. Alle zepen worden in Utrecht handgemaakt. Alle producten van Werfzeep zijn uitermate geschikt voor de gevoelige huid.

Extra informatie

Gewicht 01 g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Werfzeep – Lavendelzeep” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *