fbpx

Gebruiksaanwijzing
Na gebruik was je de schijfjes, gewoon met je kleding, in de wasmachine. Hiervoor kun je het was netje gebruiken. De schijfjes zijn tot 300 keer te hergebruiken. Komt in een enveloppe en kan als navulling gebruikt worden voor het houten doosje.

De duurzame cosmetica van Lamazuna is biologisch, eerlijk en veganistisch.
Lamazuna heeft als doel om verpakkingsmateriaal aanzienlijk te verminderen en hoogwaardige, natuurlijke schoonheidsproducten te produceren. Lamazuna producten worden met de hand gemaakt, met gecertificeerde biologische ingrediënten waar mogelijk en onder eerlijke arbeidsomstandigheden. Daarnaast wordt twee procent van de winst gedoneerd aan een milieuproject, Alto Huayabamba, in Peru, dat de bebossing van de Amazone bevordert.

Ingrediënten
70% polyester & 30% polyamide

 

1 beoordeling voor Wasbare wattenschijfjes – 10st. Navul.

  1. Sanne

    Het was even wennen om over te stappen naar deze wattenschijfjes, omdat ze iets minder zacht voor de ogen zijn, hoewel ze aan je vingers zacht als suede aanvoelen. Door ze nat te maken is dat makkelijk op te lossen. Ze zijn goed wasbaar in een wasnetje en worden ook goed schoon. Ik heb ze nu ongeveer 25 keer gewassen en ze gaan wel heel lichtjes rafelen aan de randjes, maar ik verwacht ze nog heel lang te kunnen gebruiken.

Een beoordeling toevoegen

Your email address will not be published. Required fields are marked

Wasbare wattenschijfjes &#8211...

11.00

Op voorraad

Open chat
1
Heb je een vraag?
Hi! Kan ik je ergens mee helpen?