fbpx

Zeg dag tegen plastic! De Stasher bag heeft alle voordelen van plastic zonder de nadelen. De stasher bag is gemaakt van 100% platinum siliconen, dus geen plastic, maar wel de voordelen in het gebruik. Siliconen is een veilig product met een lange levensduur en lage milieubelasting. Er blijven geen smaakjes of geurtjes achter. Naast dat de Stasher bag onmisbaar is voor de duurzame en zero waste keuken is hij ook ideaal voor het meenemen van bijvoorbeeld toiletartikelen op vakantie. De Stasher is eindeloos herbruikbaar, met een lekvrije sluiting en kan in de vaatwasser!

Een greep uit de mogelijkheden van Stasher Bag:

Bewaren: Bewaar eten, kliekjes, tussendoortjes of snacks. De Stasher kan ook in de vriezer.

Opwarmen: De Stasher is perfect om kliekjes op te warmen in de magnetron of ‘au bain marie’. Warm je op in de magnetron; doe wel de sluiting open. Hij kan zelfs in de oven (niet boven 200 graden)!

Marineren: Met de Stasher kun je heel makkelijk vleesvervanger, vis of vlees marineren. De lekvrije sluiting werkt makkelijk en schoon.

Groente stomen: Doe groenten in de Stasher met olie en kruiden in kokend water. Na ongeveer 10 minuten heb je heerlijk gestoomde groenten. Op deze manier blijven veel voedingswaardes, vitaminen en mineralen behouden en geniet je van de volle smaak van de gestoomde groenten.

Kleur

Blauw, Groen, Roze, Mint, Clear

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Stasher bag – Medium” te beoordelen

Your email address will not be published. Required fields are marked

Stasher bag – Medium

13.00

Buy now
Open chat
1
Heb je een vraag?
Hi! Kan ik je ergens mee helpen?