fbpx

Ontdek deze geweldige lijn van RVS betaalbare drinkflessen van Retulp. RVS houdt je drankje lekker koel en laat geen smaak achter. Daarom ook zeer geschikt om andere dranken behalve water mee te nemen. 400ml, met draaidop met een drink rietje. Dit formaat is ideaal voor kinderen of bijvoorbeeld in een klein tasje. Zo heb je altijd lekker fris drinken voor onderweg!

Retulp is een sociale onderneming met als doel zwerfafval te verminderen en de plastic soep tegen te gaan. Wij willen graag het goede voorbeeld geven, bewustwording creëren en hergebruik stimuleren. Dat doen wij door hippe, handige en herbruikbare producten op de markt te brengen als alternatief voor plastic wegwerpproducten.  We organiseren bewustwordingsprojecten en geven voorlichting op scholen.

Retulp zoekt nadrukkelijk de samenwerking met diverse scholen en opleidingsinstituten om het bewustzijn rondom plastic afval bij jongeren te vergroten.

Waarom een herbruikbare fles? Voorkomen van plastic afval is beter dan recyclen. Wegwerpflessen vormen een groot deel van de vervuiling in zee, de plastic soup. Daarom is een herbruikbare waterfles de eerste stap naar minder plastic afval.

 

Kleur

Ocean Wit

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “RVS drinkles Retulp 400ml” te beoordelen

Your email address will not be published. Required fields are marked

RVS drinkles Retulp 400ml

15.00

Buy now