fbpx

Gebruiksaanwijzing
Het oorstokje gebruikt u wanneer u het zelf nodig acht om het oorsmeer te verwijderen dichtbij de oor ingang. Het herbruikbaar oorstokje is niet alleen beter voor het milieu maar ook beter voor uw eigen gezondheid. Het voorkomt namelijk ophoping van oorsmeer dieper in het oor, iets wat bij het gebruik met wattenstaafjes wel meer voorkomt. Geschikt voor kleintjes maar wij adviseren dat dit steeds door een volwassene gedaan wordt.

De duurzame cosmetica van Lamazuna is biologisch, eerlijk en veganistisch.
Lamazuna heeft als doel om verpakkingsmateriaal aanzienlijk te verminderen en hoogwaardige, natuurlijke schoonheidsproducten te produceren. Lamazuna producten worden met de hand gemaakt, met gecertificeerde biologische ingrediënten waar mogelijk en onder eerlijke arbeidsomstandigheden. Daarnaast wordt twee procent van de winst gedoneerd aan een milieuproject, Alto Huayabamba, in Peru, dat de bebossing van de Amazone bevordert.

1 beoordeling voor Oriculi oorstokje

  1. Willemijn

    Erg blij mee! Ik gebruik altijd veel wattenstaafjes maar dit werkt super voor in je oren. Het is wel even wennen en je moet zeker de eerste keer voorzichtig zijn. Makkelijk schoon te maken met zeep.

Een beoordeling toevoegen

Your email address will not be published. Required fields are marked

Oriculi oorstokje

4.50

Op voorraad

Open chat
1
Heb je een vraag?
Hi! Kan ik je ergens mee helpen?