Loofah – Bad & douche spons

4.25

Bad & douche spons gemaakt van de loofah plant. Volledig duurzaam product, gaat maanden mee en kan daarna volledig gecomposteerd worden. Ideaal alternatief voor washandjes of sponzen gemaakt van tule.

Op voorraad

Beschrijving

De bad & douche sponzen zijn vakkundig met de hand gemaakt in Egypte door Loofco. Een 100% biologisch afbreekbaar alternatief voor washandjes en sponzen gemaakt van tule.

Hoe te gebruiken

  • Spoel goed met water voor eerste gebruik.
  • Gebruik op een vochtige huid met zeep of douchegel en scrub rustig de huid.
  • Om de loofah vers te houden tussen gebruik, knijp het overtollige water eruit en hang de pad op om te drogen aan de katoenen lus.
  • Af en toe in de wasmachine wassen, door te kiezen voor een handwas gaat de loofah langer mee.

LoofCo-producten zijn geïnspireerd op schoonmaakmethoden die al generaties lang zijn uitgeprobeerd en getest. Ze zorgen ervoor dat lokale boeren en productiemedewerkers een fijne werkplek hebben en eerlijk worden behandeld met lonen en uitkeringen, zoals een medische verzekering en een hoger uurloon dan de normale tarieven.

Loofah plant is een krachtig groeiende plant uit de komkommerfamilie die rijk is aan duurzame vezels en toch zacht en flexibel is. Als de vrucht rijp is, ontwikkelt de binnenkant van het loofahfruit een netwerk van vezels die perfect zijn voor het reinigen en scrubben wanneer ze worden gedroogd. Onze loofah’s worden geoogst, geschild, zaadjes eruit gehaald en vervolgens gedroogd, in lengtes gesneden en met de hand verwerkt in Egypte. Deze manier van verwerken is een natuurlijke traditie die door vele generaties is doorgegeven

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Loofah – Bad & douche spons” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *