Loofah – Afwasspons – 2 stuks

6.75

Afwasspons gemaakt van de loofah plant. Volledig duurzaam product, gaat maanden mee en kan daarna volledig gecomposteerd worden. Ideaal alternatief voor plastic schuursponzen. 2 stuks!

Op voorraad

Beschrijving

asDe schoonmaak sponzen zijn vakkundig met de hand gemaakt in Egypte door Loofco. Een 100% biologisch afbreekbaar alternatief voor plastic sponsjes. De Cleaning Pad past netjes in de hand en wanneer ondergedompeld in water zwelt deze op tot een zachte, sponsachtige en flexibele pad.

Schuurt als de spons droog is.  Hij is zacht genoeg voor anti-aanbak pannen en is soepel genoeg om in bekers te passen. De pad gaat maanden mee en kan, wanneer versleten, worden gecomposteerd. Elke pad heeft een handige katoenen ophang lus. Afgevlakt voor transport om ruimte te besparen. Geschikt voor veganisten!

Hoe te gebruiken 

  • Voor eerste gebruik goed spoelen met water.
  • Gebruik in warm water met afwasmiddel, zoals een afwasspons.
  • Om de loofah vers te houden tussen gebruik, knijp het overtollige water eruit, schud eventuele vieze stukjes uit en hang de pad op om te drogen aan de katoenen lus.
  • Af en toe in de wasmachine wassen, door te kiezen voor een handwas gaat de loofah langer mee.

LoofCo-producten zijn geïnspireerd op schoonmaakmethoden die al generaties lang zijn uitgeprobeerd en getest. Ze zorgen ervoor dat lokale boeren en productiemedewerkers een fijne werkplek hebben en eerlijk worden behandeld met lonen en uitkeringen, zoals een medische verzekering en een hoger uurloon dan de normale tarieven.

Loofah plant is een krachtig groeiende plant uit de komkommerfamilie die rijk is aan duurzame vezels en toch zacht en flexibel is. Als de vrucht rijp is, ontwikkelt de binnenkant van het loofahfruit een netwerk van vezels die perfect zijn voor het reinigen en scrubben wanneer ze worden gedroogd. Onze loofah’s worden geoogst, geschild, zaadjes eruit gehaald en vervolgens gedroogd, in lengtes gesneden en met de hand verwerkt in Egypte. Deze manier van verwerken is een natuurlijke traditie die door vele generaties is doorgegeven

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Loofah – Afwasspons – 2 stuks” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *