Lip Balm – Fresh lime

4.50

Deze lippenbalsem van Fair Squared is fairtrade, vegan en verzorgd je lippen zodat ze weer heerlijk aanvoelen. Met de heerlijke geur van limoen, in een stick met een inhoud van 7 gram.

Op voorraad

Beschrijving

Deze lippenbalsem is gemaakt van Fairtrade citrusolie, amandelolie, lime extract, kokosolie en cacaoboter en ruikt heel aangenaam. Je hoort vaak dat lippenbalsems er op ten duur juist voor zorgen dat de lippen droog aanvoelen en scheuren. Dat komt omdat in veel lippenbalsems vettige stofjes zitten die fijn aanvoelen, maar bij sommige mensen juist allergische reacties opwekken waardoor je meer en meer gaat smeren uit irritatie. In de Fair Squared balsems zitten geen chemische middelen die allergische reacties op kunnen wekken. Deze lippenbalsems voorkomen droge lippen en maken ze glad en zacht. De balsem trekt snel in en geeft de lippen een subtiele glans.

FAIR SQUARED staat voor hoge kwaliteitsproducten en een duurzaam productieproces. FAIR SQUARED betekend een meerprijs voor de ingrediënten die komen van de armste streken van de wereld. Deze meerprijs wordt ter plaatse gebruikt om de leef- en werkomstandigheden van de arbeiders van de plantage en hun families te verbeteren. FAIR SQUARED staat voor eerlijke deals met en eerlijke behandeling van een ieder betrokken bij het productieproces – menselijke werkomstandigheden, milieu en duurzame economische activiteiten. Alle producten van FAIR SQUARED zijn vegan, niet getest op dieren en vrij van kinderarbeid. De ingrediënten worden geïmporteerd naar Duitsland waar vervolgens in de fabriek de producten worden geproduceerd.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lip Balm – Fresh lime” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *