fbpx

Deze lippenbalsem is gemaakt van Fairtrade Abrikoosolie, amandelolie, kokosolie en cacaoboter. Verkrijgbaar in vier verschillende geuren, amandel, Shea & Vanille, Limoen en Abrikoos. Je hoort vaak dat lippenbalsems er op ten duur juist voor zorgen dat de lippen droog aanvoelen en scheuren. Dat komt omdat in veel lippenbalsems vettige stofjes zitten die fijn aanvoelen, maar bij sommige mensen juist allergische reacties opwekken waardoor je meer en meer gaat smeren uit irritatie. In de Fair Squared balsems zitten geen chemische middelen die allergische reacties op kunnen wekken. Deze lippenbalsems voorkomen droge lippen en maken ze glad en zacht. De balsem trekt snel in en geeft de lippen een subtiele glans.

FAIR SQUARED staat voor hoge kwaliteitsproducten en een duurzaam productieproces. FAIR SQUARED betekend een meerprijs voor de ingrediënten die komen van de armste streken van de wereld. Deze meerprijs wordt ter plaatse gebruikt om de leef- en werkomstandigheden van de arbeiders van de plantage en hun families te verbeteren. FAIR SQUARED staat voor eerlijke deals met en eerlijke behandeling van een ieder betrokken bij het productieproces – menselijke werkomstandigheden, milieu en duurzame economische activiteiten. Alle producten van FAIR SQUARED zijn vegan, niet getest op dieren en vrij van kinderarbeid. De ingrediënten worden geïmporteerd naar Duitsland waar vervolgens in de fabriek de producten worden geproduceerd.

Graag willen we nog meer betekenen voor de wereld en de toekomst. Vandaar onze samenwerking met Plan International Nederland! Plan zet zich in voor gelijke rechten en kansen voor meisjes en jonge vrouwen wereldwijd. Door bij Mambeco een duurzaam verzorgingsproduct van FairSquared aan te schaffen draag je direct bij aan Plan. Van elk verkocht product doneren wij 5 procent aan het water- en sanitatieproject in de regio Amhara, Ethiopië. Plan voorziet hier scholen van waterpompen en watertanks en bouwt voor meisjes aparte toiletblokken met wasruimtes en een invalidetoilet. Help je ook mee?

https://afrika.voorplan.nl/actie/janneke-willemijn-calis-van-mambeco

Gewicht 12 g
Geur

Fresh Lime, Vanilla & Shea, Almond, Sensitive Apricot

1 beoordeling voor Lip Balm – Fair Squared

  1. Jamie (geverifieerde eigenaar)

    Fijne lippenbalsem dat lang blijft zitten. Wat ik ook fijn vind is dat het in een potje komt. Ik heb bij “lippenstiften” altijd het probleem dat ze afbreken. Nu niet meer ;). Potje houdt de balsem veilig en lang bruikbaar

Een beoordeling toevoegen

Your email address will not be published. Required fields are marked

Lip Balm – Fair Squared

5.50

Buy now
Open chat
1
Heb je een vraag?
Hi! Kan ik je ergens mee helpen?