fbpx

De konjac gezichtsreinigingsspons een luxe huidreiniging die ontwikkeld is door Japanners die al eeuwen geleden de kracht van de Konnyaku plant hebben ontdekt. Zo ontdekten ze dat de wortels van deze plant goed is voor  je huid omdat het dode huidcellen verwijderd en de aanmaak van nieuwe cellen stimuleert. Het resultaat is een frisse, goed doorbloede en zachte huid. Ondanks dat de foto de zwarte versie van de Konjac spons vertoont, verkopen wij alleen de witte versie.

De konjac gezichtsreinigingsspons is 100% gemaakt van de wortels van de Konnyaku plant. Hij is rijk aan mineralen en antioxidanten en volledig biologisch afbreekbaar.  De konjac spons biedt de mogelijkheid om je gezicht op een natuurlijke manier te reinigen. Hierdoor ontstaat er een mooie-, egale- en natuurlijke huid. De lichte peeling geeft de huid een nieuwe stimulans waardoor de bloedcirculatie een boost krijgt. De spons is te gebruiken met alleen water of met je reinigingsmiddel. Ook geschikt om je make-up te verwijderen. Voor gebruik laten zwellen in water, na gebruik uitspoelen en laten drogen.

De voordelen van de spons zijn naast de geweldige verzorging van je huid ook voor het milieu. Een 100 % natuurlijke gezichtsreinigingsmiddel zonder plastic.

Loofy’s is een Nederlands merk met als ambitie het verminderen van het dagelijks afval. Dit doen ze met mooie producten die gemakkelijk zijn in gebruik, goed voor je lichaam en natuurlijk super duurzaam! Met de producten van Loofy’s is plastic in je badkamer in no time overbodig.

Gewicht 30 g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Konjac gezichtsreiningingsspons – wit” te beoordelen

Your email address will not be published. Required fields are marked

Konjac gezichtsreiningingsspon...

7.95 6.75

Op voorraad