fbpx

Purple Rain – Lavendel
De Shampoo Bar Lavendel reinigt je haar en helpt je om hoofdhuid vetten op peil te brengen. De lavendelolie is kalmerend voor de hoofdhuid. Deze bar werkt het best tegen roos. De olijf- en citroen olie verfrissen je haar en hoofdhuid. De Shampoo Bar is het best geschikt voor normaal tot vet haar.

Chamomile Down & Carry On – Kamille
Deze Shampoo Bar met kamille is heerlijk ontspannend. De shampoo bar verzorgd & reinigt je haar intens. Kamille & Calendula (goudsbloem) staan erom bekend dat ze een blonde kleur in het haar versterken. Het heeft echter geen negatief effect op andere haarkleuren.

Aloë You Vera Much – Aloë Vera
Neutrale geur, intense werking. Deze Shampoo Bar heeft een sterk verzorgend karakter. De geur van deze Shampoo Bar is zoet, maar relatief neutraal omdat Aloë Vera van nature niet sterk geurt. Met name geschikt voor beschadigd haar door het verzorgende karakter van Aloë Vera. Ook geschikt voor normaal en vet haar voor het behouden van gezond haar en een gezonde hoofdhuid.

La Vie en Rose – Rozen
Een klassieke geur waar je bij weg kan dromen. Deze naar rozen geurende Shampoo Bar is heerlijk ontspannend. De Shampoo Bar reinigt & verzorgd je haar grondig.

Cinnamon Roll – Kaneel
Eerlijk is eerlijk, je moet van kaneel houden als onze Cinnamon Roll Shampoo Bar bij je past. Het is een sterk naar kaneel ruikende Shampoo Bar. Kaneel ruikt niet alleen lekker, het werkt ook extra voedend voor de hoofdhuid en versterkt de haarwortels.

Hoe gebruik je de shampoo bar?
De solid shampoo past gemakkelijk in je hand, wrijf een paar keer over je natten haren en je hebt heerlijk schuim om je haar te wassen! Laat de shampoo na het gebruik goed drogen, zo gaat de shampoobar het langst mee! Naast de plastic verpakking bespaart je ook in vervoerskosten vanwege de kleine verpakking. De shampoo bar is vegan, palmolie vrij, en gaat ongeveer 100 wasbeurten mee.

Ingrediënten in elke shampoo bar van HappySoaps
Shea Butter
De Shea Butter werkt verzachtend en rustgevend op de huid. De meeste zaadoliën kunnen worden verdeeld in twee belangrijke onderdelen. Het ene deel is het verzeepbare deel. Dit deel bevat de meeste hydraterende eigenschappen. Het andere deel is het onverzeepbare deel. Dit deel bevat de meeste verzorgende eigenschappen. Wat Shea Butter zo bijzonder maakt en tegelijkertijd onderscheid van andere natuurlijke oliën is het hoge gehalte aan onverzeepbare delen.
Het gehalte aan verzorgende eigenschappen varieert van 5% tot wel 17%. Ter vergelijking, in de meeste natuurlijke oliën bedragen de verzorgende eigenschappen maar 1% of minder. Doordat Shea Butter zo een hoog gehalte heeft aan verzorgende eigenschappen, kan Shea Butter je (hoofd)huid sterk ondersteunen in het zelf herstellend vermogen. Wij zijn dus gek op Shea Butter en daarom zit het in al onze Shampoo Bars!

Olijfolie
Olijfolie heeft geen bekende naam in de cosmetica. Alleen maar omdat we er ook aardappelen mee bakken betekent het niet dat het onder doet voor de hippe jojoba olie of arganolie. Olijfolie is namelijk zeer rijk aan antioxidanten waaronder vitamine E, fytosterolen en polyfenolen.
Deze antioxidanten werken zeer effectief in de bestrijding van vrije radicalen die gezonde lichaamscellen aantasten waardoor de huid sneller zal verouderen. Naast het feit dat olijfolie je haar zacht maakt, heeft het ook een hydraterend effect op je huid en daarmee je haarwortels. Zo herstelt het ook beschadigde huidcellen, wat irritatie van je hoofdhuid tegengaat en daardoor een lichte anti-roos werking heeft.

HappySoaps
HappySoaps is een Nederlands bedrijf en ontwikkelt en produceert 100% plasticvrije en natuurlijke cosmetica producten. De focus ligt op het ontwikkelen van de hoogste kwaliteit, eerlijk geprijsde producten die goed zijn voor de mens & milieu. Sommige producten maken ze zelf op onze eigen productielocatie. Voor andere producten van HappySoaps werken wij samen met productiepartners die zich inzetten om klimaatneutraal te produceren. De shampoo blokken worden gemaakt in Nederland. De verpakking is van papier.

Shampoo bar

Purple Rain, Chamomile Down & Carry On, Aloë You Vera Much, La Vie en Rose, Cinnamon Roll

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “HappySoaps – Shampoo bar” te beoordelen

Your email address will not be published. Required fields are marked

HappySoaps – Shampoo bar

8.75

Buy now