fbpx

Alle oliën in deze gezichtscrème kennen een intensief verzorgende en hydraterende werking. Geschikt voor alle huidtypen en alle momenten van de dag. Arganolie, kokosolie en olijfolie bezitten een hoog aandeel aan vitamine e en antioxidanten. Olijfolie bevat veel vitamine a, wat essentieel is voor de buitenste huidlagen. De abrikozenpitolie ondersteunt de vochtigheidsgraad van de huid op een duurzame manier, bewaard de elasticiteit en stimuleert celregeneratie. Amandelolie voorkomt dankzij zijn vetzuren, vitaminen en mineralen huidveroudering. De oliën zijn Fairtrade; arganolie uit Marokko, kokosolie uit Sri Lanka, Abrikozenpitolie uit Pakistan, Amandelolie uit Oezbekistan en olijfolie uit Palestina.

FAIR SQUARED staat voor hoge kwaliteitsproducten en een duurzaam productieproces. FAIR SQUARED betekend een meerprijs voor de ingrediënten die komen van de armste streken van de wereld. Deze meerprijs wordt ter plaatse gebruikt om de leef- en werkomstandigheden van de arbeiders van de plantage en hun families te verbeteren. FAIR SQUARED staat voor eerlijke deals met en eerlijke behandeling van een ieder betrokken bij het productieproces – menselijke werkomstandigheden, milieu en duurzame economische activiteiten. Alle producten van FAIR SQUARED zijn vegan, niet getest op dieren en vrij van kinderarbeid. De ingrediënten worden geïmporteerd naar Duitsland waar vervolgens in de fabriek de producten worden geproduceerd.

Wij zijn een samenwerking aan gegaan met Plan International. Door bij Mambeco een duurzaam verzorgingsproduct van FairSquared aan te schaffen draag je direct bij aan Plan. Van elk verkocht product doneert Mambeco 5 procent aan het water- en sanitatieproject in de regio Amhara, Ethiopië. Plan voorziet hier scholen van waterpompen en watertanks en bouwt voor meisjes aparte toiletblokken met wasruimtes en een invalidetoilet. Help je ook mee?

https://afrika.voorplan.nl/actie/janneke-willemijn-calis-van-mambeco

 

Gewicht 50 g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gezichtscrème – 24 uurs” te beoordelen

Your email address will not be published. Required fields are marked

Gezichtscrème – 24 uurs

14.95

Op voorraad