Gezichtscrème – 24 uurs

14.95

Deze crème is een gebalanceerde combinatie van vijf verschillende oliën: argan olie, apricot olie, almond olie, coconut olie en olijfolie. Het verzorgt de huid zonder het een vettig gevoel te geven.

Op voorraad

Beschrijving

Alle oliën in deze gezichtscrème kennen een intensief verzorgende en hydraterende werking. Geschikt voor alle huidtypen en alle momenten van de dag. Arganolie, kokosolie en olijfolie bezitten een hoog aandeel aan vitamine e en antioxidanten. Olijfolie bevat veel vitamine a, wat essentieel is voor de buitenste huidlagen. De abrikozenpitolie ondersteunt de vochtigheidsgraad van de huid op een duurzame manier, bewaard de elasticiteit en stimuleert celregeneratie. Amandelolie voorkomt dankzij zijn vetzuren, vitaminen en mineralen huidveroudering. De oliën zijn Fairtrade; arganolie uit Marokko, kokosolie uit Sri Lanka, Abrikozenpitolie uit Pakistan, Amandelolie uit Oezbekistan en olijfolie uit Palestina.

FAIR SQUARED staat voor hoge kwaliteitsproducten en een duurzaam productieproces. FAIR SQUARED betekend een meerprijs voor de ingrediënten die komen van de armste streken van de wereld. Deze meerprijs wordt ter plaatse gebruikt om de leef- en werkomstandigheden van de arbeiders van de plantage en hun families te verbeteren. FAIR SQUARED staat voor eerlijke deals met en eerlijke behandeling van een ieder betrokken bij het productieproces – menselijke werkomstandigheden, milieu en duurzame economische activiteiten. Alle producten van FAIR SQUARED zijn vegan, niet getest op dieren en vrij van kinderarbeid. De ingrediënten worden geïmporteerd naar Duitsland waar vervolgens in de fabriek de producten worden geproduceerd.

Extra informatie

Gewicht50 g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gezichtscrème – 24 uurs” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *