fbpx

Foodhuggers zijn dé oplossing voor aangesneden groenten & fruit die overblijven. In plaats van bakjes in de koelkast of de bergen plastic- of aluminiumfolie, kan je de foodhuggers op de open kant van het stuk groente of fruit plaatsen, zodat ze hun kwaliteit behouden. Ook zijn ze ideaal geschikt voor blikjes (bijvoorbeeld tomatenpuree of blikvoor van huisideren), glazen potjes zonder deksel of kleine kommetjes. De huggers zijn van verschillende grootte, zodat elk stuk fruit of groente kan worden beschermt.

Foodhuggers zijn ook ideaal voor glazen, blikjes, flessen of kleine kommetjes. Denk aan je blikje tomatenpuree of crème fraiche! Met de foodhuggers sluit je ze makkelijk en volledig af en blijven de producten die er in zitten lang goed. Door de flexibel vorm en grootte passen ze op vrijwel elke pot of beker. Ze zijn te gebruiken in de magnetron, koelkast en vriezer en kunnen na gebruik gewoon in de vaatwasser.

Maten in deze set (diameter):
55 mm
65 mm
80 mm
95 mm
110 mm

Kleur

Fresh Greens, Autumn Harvest, Bright Berry

1 beoordeling voor Food Huggers – 5 stuks

  1. Jamie (geverifieerde eigenaar)

    Gekocht voor mezelf en als cadeau. Super fijne huggers! Houdt de producten vers en je hoeft niet steeds te klooien met folio. Top

Een beoordeling toevoegen

Your email address will not be published. Required fields are marked

Food Huggers – 5 stuks

14.00

Buy now
Open chat
1
Heb je een vraag?
Hi! Kan ik je ergens mee helpen?