fbpx

Food Huggers zijn dé oplossing voor aangesneden groenten & fruit die overblijven. In plaats van bakjes in de koelkast of de bergen plastic- of aluminiumfolie, kan je de Food Huggers op de open kant van het stuk groente of fruit plaatsen, zodat ze hun kwaliteit behouden. De huggers zijn van verschillende grootte, zodat elk stuk fruit of groente kan worden beschermt.

Ook zijn ze ideaal voor blikjes (bijvoorbeeld tomatenpuree, crème fraîche of blikvoer van huisdieren), glazen potjes zonder deksel, flessen of kleine kommetjes. Met de Food Huggers sluit je ze makkelijk en volledig af en blijven de producten die er in zitten lang goed. Door de flexibel vorm en de vijf verschillende maten passen ze op vrijwel elke pot of beker. Ze zijn te gebruiken in de oven, magnetron, koelkast en vriezer en kunnen na gebruik gewoon in de vaatwasser.

Maten in den set van 5 (diameter):
55 mm
65 mm
80 mm
95 mm
110 mm

In de set small zitten de kleinste twee maten, in de set large zitten de drie grootste maten.

Siliconen: Geen plastic!
Siliconen worden soms verward met plastic, maar niets is minder waar! Siliconen wordt gemaakt van silicium (kiezel) en zuurstof, wat samen ook wel siliciumoxide of silica heet. Dit stofje is beter bekend als kwarts (waar ook glas van gemaakt wordt) en is het hoofdbestanddeel van zand. Van kwarts hebben we meer dan genoeg op aarde, het is het meest voorkomende mineraal en eenvoudig bereikbaar. Plastic wordt gemaakt van aardolie, een fossiele brandstof. Siliconen is een rubberachtig, vrijwel onbreekbaar materiaal. Siliconen laten geen microdeeltjes los zoals plastic, dit levert veel winst op voor het milieu en onze gezondheid. Het bevat geen BPA, weekmakers, pvc of andere schadelijke materialen. Het materiaal is van nature resistent voor bacteriën en schimmels, eenvoudig schoon te maken met een sopje of in de vaatwasser. Een product van siliconen gaat ontzettend lang mee zonder kapot te gaan en is bestand tegen extreme temperaturen (-80 tot +200 graden)!

Food Huggers

Set van 5 Fresh Greens, Set van 5 Autumn Harvest, Set van 5 Bright Berry, Set van 2 kleine huggs, Set van 3 grote huggs

1 beoordeling voor Food Huggers

  1. Jamie (geverifieerde eigenaar)

    Gekocht voor mezelf en als cadeau. Super fijne huggers! Houdt de producten vers en je hoeft niet steeds te klooien met folio. Top

Een beoordeling toevoegen

Your email address will not be published. Required fields are marked

Food Huggers

8.5014.00

Buy now
Open chat
1
Heb je een vraag?
Hi! Kan ik je ergens mee helpen?