fbpx
De milde gezichtszepen van Fair Squared zijn speciaal ontwikkeld voor de dagelijkse reiniging en verzorging van de huid. Elke verpakking bevat 2 gezichtszepen van 80 gram en een bewaarzakje van katoen. 
Olive Facial Soap
De samenstelling van olijfolie, kokosolie en sheaboter werkt hydraterend en is geschikt voor normale en gemengde huidtypes.
Black Facial Soap
Al van ouds werd zwarte (koolhout) zeep gebruikt voor de verzorging van de huid. Deze gezichtszeep is ideaal voor de reiniging van normale en gevoelige huid. Het bevat verzeepte Fairtrade olijf-, kokos- en arganolie, evenals fairtrade abrikozenpitolie en sheaboter.
  • Vrij van conserveringsmiddelen en alcohol
  • Zero waste
  • Vegan
  • Fairtrade

FAIR SQUARED staat voor hoge kwaliteitsproducten en een duurzaam productieproces. FAIR SQUARED betekend een meerprijs voor de ingrediënten die komen van de armste streken van de wereld. Deze meerprijs wordt ter plaatse gebruikt om de leef- en werkomstandigheden van de arbeiders van de plantage en hun families te verbeteren. FAIR SQUARED staat voor eerlijke deals met en eerlijke behandeling van een ieder betrokken bij het productieproces – menselijke werkomstandigheden, milieu en duurzame economische activiteiten. Alle producten van FAIR SQUARED zijn vegan, niet getest op dieren en vrij van kinderarbeid. De ingrediënten worden geïmporteerd naar Duitsland waar vervolgens in de fabriek de producten worden geproduceerd.

Wij zijn een samenwerking aan gegaan met Plan International. Door bij Mambeco een duurzaam verzorgingsproduct van FairSquared aan te schaffen draag je direct bij aan Plan. Van elk verkocht product doneert Mambeco 5 procent aan het water- en sanitatieproject in de regio Amhara, Ethiopië. Plan voorziet hier scholen van waterpompen en watertanks en bouwt voor meisjes aparte toiletblokken met wasruimtes en een invalidetoilet. Help je ook mee?

https://afrika.voorplan.nl/actie/janneke-willemijn-calis-van-mambeco

 

Gewicht 200 g
Gezichtszeep

Zwarte gezichtszeep, Olijf gezichtszeep

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Fair Squared – Gezichtszeep” te beoordelen

Your email address will not be published. Required fields are marked

Fair Squared – Gezichtsz...

9.95

Buy now