fbpx

Aleppo zeep is een echte klassieker in de traditionele kunst van het maken van zeep. Het natuurlijke zeep is universeel toepasbaar op huid en haar. Op basis van Fairtrade olijfolie en biologisch gecertificeerde laurierolie. Bevat geen parfum en en/of conserveermiddelen. Het doosje bevat :  200 gram zeepblok + een katoenen zakje om de zeep te bewaren en mee te reizen!

FAIR SQUARED staat voor hoge kwaliteitsproducten en een duurzaam productieproces. FAIR SQUARED betekend een meerprijs voor de ingrediënten die komen van de armste streken van de wereld. Deze meerprijs wordt ter plaatse gebruikt om de leef- en werkomstandigheden van de arbeiders van de plantage en hun families te verbeteren. FAIR SQUARED staat voor eerlijke deals met en eerlijke behandeling van een ieder betrokken bij het productieproces – menselijke werkomstandigheden, milieu en duurzame economische activiteiten. Alle producten van FAIR SQUARED zijn vegan, niet getest op dieren en vrij van kinderarbeid. De ingrediënten worden geïmporteerd naar Duitsland waar vervolgens in de fabriek de producten worden geproduceerd.

Wij zijn een samenwerking aan gegaan met Plan International. Door bij Mambeco een duurzaam verzorgingsproduct van FairSquared aan te schaffen draag je direct bij aan Plan. Van elk verkocht product doneert Mambeco 5 procent aan het water- en sanitatieproject in de regio Amhara, Ethiopië. Plan voorziet hier scholen van waterpompen en watertanks en bouwt voor meisjes aparte toiletblokken met wasruimtes en een invalidetoilet. Help je ook mee?

https://afrika.voorplan.nl/actie/janneke-willemijn-calis-van-mambeco

 

Gewicht 200 g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Fair Squared – Aleppo zeep” te beoordelen

Your email address will not be published. Required fields are marked

Fair Squared – Aleppo ze...

9.95

Op voorraad