fbpx
De wasbal van EcoEgg is een volwaardig alternatief voor wasmiddel. Stel de machine in tussen de 30 en 60 graden en stop de Eco egg erin. De twee types van minerale pellets die zich in het ei bevinden gaan aan het werk en produceren krachtig maar natuurlijk reinigend schuim die de kleding goed schoonmaakt.
Desondanks kan het wasei geen ernstige vlekken verwijderen, hiermee is het niet geschikt voor kleding die erg vies wordt, bijvoorbeeld mensen die met verf en olie werken. Gebruik voor vlekken een vlekkenverwijderaar.
De EcoEgg is dermatologisch getest en uiterst geschikt voor de zeer gevoelige huid. De EcoEgg kan veilig worden gebruikt voor alle wasmachines en huidtypes. Het is gemaakt van zacht, duurzaam rubber.
De pellets in de wasbal gaan 210 wasbeurten mee en kosten zo 7 eurocent per wasbeurt. Na deze 210 beurten kan je de wasbal gemakkelijk hervullen met een navul verpakking. Hiermee bespaar je naast een hoop geld en veel plastic verpakkingen en transport kosten! Goed voor de portemonnee en het milieu!

 

Geuren

Spring Blossem, Fresh Linnen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Eco Washer Egg – 210 wassen” te beoordelen

Your email address will not be published. Required fields are marked

Eco Washer Egg – 210 was...

16.00

Buy now