fbpx

De crèmedeodorant van We Love The Planet bestaat alleen uit 100% natuurlijke ingrediënten en is biologisch gecertificeerd. Er zijn geen synthetische en huidbelastende ingrediënten aan toegevoegd en de deodorant bevat geen aluminium. Hierdoor is de deodorant beter voor jouw huid en onze planeet. De basis van bijenwas, kokosolie en maiszetmeelpoeder maakt de deodorant goed smeerbaar. De ontgeurende werking komt van zuiveringszout.
De deodorants zijn verkrijgbaar in 6 verschillende geuren voor zowel mannen als vrouwen en hebben een inhoud van 48 gram waar je bij dagelijks gebruik ca. 2 tot 3 maanden mee kunt doen. Als de deodorant koud wordt kan deze wat korrelig worden. Een tip is om het blikje op kamertemperatuur te bewaren. Dan blijft het lekker smeren.

Sweet Serenity – Heerlijke zoete geur van rozenolie met honing en zachte kruiden.
So Sensitive – Voor de extra gevoelige huid met een subtiele en rustgevende geur met een hint van kokosnoot.
Forever Fresh – Verfrissende geur van pure citrus fruitoliën en kruiden.
Mighty Mint – Opwekkende geur van mint en geurige rozemarijn.
Original Orange – Een onweerstaanbare intense geur van pure olie van Spaanse mandarijn
Lovely Lavender – Een mooie geur van een boeket wild gekweekte lavendel.

We Love the Planet maakt duurzame producten waarbij de impact op het milieu op alle facetten van het proces wordt geminimaliseerd.

Gewicht 48 g
Geuren

So Sensitive, Sweet Serenity, Forever Fresh, Lovely Lavender, Mighty Mint, Original Orange

2 beoordelingen voor Crème Deodorant – We Love The Planet

  1. Madeleine Beekman

    Eindelijk een creme deodorant geprobeerd en wat heerlijk! Je hebt maar een klein beetje nodig, het smeert goed, en het houdt je echt de hele dag fris. En ik heb echt een deodorant nodig om de hele dag fris te blijven, dus ik was een beetje huiverig om van mijn normale af te stappen. Nadat ik deze een week had geprobeerd heb ik er meteen een hele boel gekocht aangezien ik niet vaak in Nederland ben. De subtiele geur is ook perfect; ik hou niet van sterke geurtjes en deze is echt de juiste voor mij. Wanneer je wel van geurtjes houdt, kies dan een van de anderen in het assortiment. Ik raad deze deodorant echt aan!

  2. Jamie (geverifieerde eigenaar)

    Ik was wat sceptisch. Maar na een paar weken moet ik toch toegeven dat dit prima werkt. Ik heb zelf de blauwe (fresh). Welke ik heel fijn vind. Wat ook een verrassing was voor mij, aangezien ik dacht de voorkeur te geven aan een zoetere versie (niet dus). Bij mijn huisgenoot was het grappig genoeg precies andersom. Die wilde de Fresh versie en neigt nu meer naar zoetere

Een beoordeling toevoegen

Your email address will not be published. Required fields are marked

Crème Deodorant – We Lov...

11.50

Buy now
Open chat
1
Heb je een vraag?
Hi! Kan ik je ergens mee helpen?