Deodorant – Lovely Lavender

11.50

Créme deodorant van We Love The Planet Lovely Lavender, een mooie geur van een boeket wild gekweekte lavendel. Op basis van bijenwas, kokosolie en maiszetmeelpoeder maakt de deodorant goed smeerbaar. De ontgeurende werking komt van zuiveringszout. Inhoud; 48 gram. 

Op voorraad

Beschrijving

De crèmedeodorant van We Love The Planet bestaat alleen uit 100% natuurlijke ingrediënten en is biologisch gecertificeerd. Er zijn geen synthetische en huidbelastende ingrediënten aan toegevoegd en de deodorant bevat geen aluminium. Hierdoor is de deodorant beter voor jouw huid en onze planeet.
De deodorants zijn verkrijgbaar in 6 verschillende geuren voor zowel mannen als vrouwen en hebben een inhoud van 48 gram waar je bij dagelijks gebruik ca. 2 tot 3 maanden mee kunt doen. Als de deodorant koud wordt kan deze wat korrelig worden. Een tip is om het blikje op kamertemperatuur te bewaren. Dan blijft het lekker smeren.

We Love the Planet maakt duurzame producten waarbij de impact op het milieu op alle facetten van het proces wordt geminimaliseerd.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Deodorant – Lovely Lavender” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *