fbpx

De crèmedeodorant van We Love The Planet bestaat alleen uit 100% natuurlijke ingrediënten en is biologisch gecertificeerd. Er zijn geen synthetische en huidbelastende ingrediënten aan toegevoegd en de deodorant bevat geen aluminium. Hierdoor is de deodorant beter voor jouw huid en onze planeet. De basis van kokosolie en maiszetmeelpoeder maakt de deodorant goed smeerbaar. De bijenwas is vervangen door was van het Myricabesje.
De deodorants zijn verkrijgbaar in 6 verschillende geuren voor zowel mannen als vrouwen en hebben een inhoud van 48 gram waar je bij dagelijks gebruik ca. 2 tot 3 maanden mee kunt doen. Als de deodorant koud wordt kan deze wat korrelig worden. Een tip is om het blikje op kamertemperatuur te bewaren. Dan blijft het lekker smeren.

Sweet & soft –  Een heerlijke elegante maar zachte geur! In deze editie zit geen zuiveringszout (baking soda) maar extra maiszetmeelpoeder. Hierdoor is deze geschikt voor de zeer gevoelige huid. Het kan hierdoor nodig zijn om tweemaal daags te smeren.

Luscious Lime – Een luxe geur van limoen, mandarijn en bergamot in de meest fantastische menging!

We Love the Planet maakt duurzame producten waarbij de impact op het milieu op alle facetten van het proces wordt geminimaliseerd.

Gewicht 48 g
Geuren

Sweet & Soft, Luscious Lime

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Crème Deodorant – We Love The Planet – Vegan” te beoordelen

Your email address will not be published. Required fields are marked

Crème Deodorant – We Lov...

12.95

Buy now