fbpx

De bijenwas doeken van Bee’s wraps zijn ideaal voor het verpakken van kaas, groente of brood en voor het afdekken van schalen. De mix van bijenwas, hars en olie zorgen voor een luchtdichte laag over de katoenen doek. De warmte van je handen zorgen ervoor dat de Bee’s Wrap goed afsluit. Hierdoor zijn plastic en aluminium folie en plastic zakjes in jou keuken niet meer nodig!

Je kunt de bijenwas doeken schoonmaken met koud water en afwasmiddel indien nodig. Hang ze even op om te drogen en de Bee’s Wrap is klaar voor het volgende gebruik! Je kunt hem ongeveer een jaar blijven gebruiken. Gebruik geen warm water om de Bee’s Wrap schoon te maken, dan smelt de laag over het doek heen. Dek dus ook geen hete pannen of kommen af maar wacht tot de temperatuur is gedaald. Aangezien je ze niet kunt schoonmaken met heet water zijn ze niet geschikt voor rauw vlees of vis.

De bijenwas doeken van Bee’s Wrap zijn gemaakt van biologische katoen (GOTS- gecertificeerd ) met bijenwas, boomhars en jojoba-olie. Daardoor heeft het een antiseptische werking en blijven de verpakte etenswaren langer goed. De geur van bijenwas zal naar mate hij vaker gebruikt en gewassen wordt verminderen. De geur gaat niet over op de etenswaren die verpakt worden.

De Bee’s wrap small heeft een afmeting van 17,5 x 20 cm. Dit formaat is ideaal voor het bewaren van kleine producten zoals een halve citroen of het uiteinde van aangesneden groenten of fruit. Ook voor het afdekken van een klein schaaltje of een klein stukje kaas is dit een mooi formaat. Tip: ook geschikt om een shampoo- of zeepblok mee te nemen!

De Bee’s Wrap medium heeft een afmeting van 25 x 27,5 cm. Dit formaat is ideaal voor het verpakken van groenten, kruiden, een  stukje kaas en het afdekken van schaaltjes.

De Bee’s Wrap large heeft een afmeting van 33 x 35 cm. Dit is het perfecte formaat voor het verpakken grote stukken kaas. Daarnaast kun je hiermee grotere kommen en grotere stukken groenten mee verpakken. Tip: neem de Bee’s Wrap mee naar de kaaswinkel, zo krijg je niet alsnog een plastic verpakking mee.

Je kunt de bijenwas doeken van Bee’s Wrap los kopen, per drie of in een handige set van een small, medium of large. Met de laatste kun jij goed uitproberen welke maat voor jou het beste past!

Gewicht 100 g
Bee's Wrap

Single Medium, Single Large, 3 Pack Medium, 3 Pack Large, Small, Medium & Large Geel, Small, Medium & Large Paars

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bijenwas doeken van Bee’s Wrap” te beoordelen

Your email address will not be published. Required fields are marked

Bijenwas doeken van Bee’...

7.5022.00

Buy now