Bee’s Wrap – Large

8.50

Het duurzame alternatief voor verpakkingsmateriaal zoals aluminium- en plasticfolie; Bee’s Wrap! De Bee’s Wrap large heeft een afmeting van 33 x 35 cm. Dit is het perfecte formaat voor het verpakken van kaas, grote stukken groenten of kommen.

Op voorraad

Beschrijving

De bee’s wraps zijn ideaal voor het verpakken van kaas, groente of brood en voor het afdekken van schalen. De geur van bijenwas zal naar mat hij vaker gebruikt en gewassen wordt verminderen. De geur gaat absoluut niet over op de etenswaren die verpakt worden.

De warmte van je handen zorgen ervoor dat de Bee’s Wrap goed afsluit. Gebruik geen warm water om de Bee’s Wrap schoon te maken! Je kunt hem schoonmaken met koud water en afwasmiddel indien nodig. Ophangen om te drogen en de Bee’s Wrap is klaar voor het volgende gebruik! Je kunt hem ongeveer een jaar blijven gebruiken. Ze zijn niet geschikt voor rauw vlees.

Gemaakt van biologische katoen (GOTS- gecertificeerd ) met bijenwas, boomhars en jojoba-olie. Daardoor heeft het een antiseptische werking en blijven de verpakte etenswaren langer goed.

De Bee’s Wrap large heeft een afmeting van 33 x 35 cm. Dit is het perfecte formaat voor het verpakken van kaas. Een flink stuk kaas (of een groot stuk groenten) gaat met gemak goed verpakt in de bee’s wrap large. Tip: neem de Bee’s Wrap mee naar de kaaswinkel, zo krijg je niet alsnog een plastic verpakking mee.

Extra informatie

Gewicht 60 g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bee’s Wrap – Large” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…

  • Bee’s Wrap – set van 3 – Large

    Het duurzame alternatief voor verpakkingsmateriaal zoals aluminium- en plasticfolie; Bee’s Wrap! De Bee’s Wrap 3 pack heeft drie doeken van 33 x 35 cm. Dit is het perfecte formaat voor het verpakken van kaas, grote stukken groenten of afdekken van kommen.