fbpx

Food Huggers zijn dé oplossing voor groenten die overblijven. In plaats van bakjes in de koelkast of een stuk slecht plakkend folie, kan je de Food Huggers op de open kant van het stuk groente of fruit plaatsen, zodat ze hun kwaliteit behouden. Deze speciale uitvoering is gemaakt voor avocado’s; de Avocado Hugger! De Acovado Hugger heeft de vorm van een avocado en zelfs een speciale bobbel voor de pit, die óf in het gat kan worden geduwd óf over de pit heen valt.

De Avocado Huggers zijn gemaakt van siliconen, en is dus BPA-vrij. Ze zijn te gebruiken in de magnetron en de vriezer, en kunnen na gebruik gewoon in de vaatwasser.

Siliconen: Geen plastic!
Siliconen worden soms verward met plastic, maar niets is minder waar! Siliconen wordt gemaakt van silicium (kiezel) en zuurstof, wat samen ook wel siliciumoxide of silica heet. Dit stofje is beter bekend als kwarts (waar ook glas van gemaakt wordt) en is het hoofdbestanddeel van zand. Van kwarts hebben we meer dan genoeg op aarde, het is het meest voorkomende mineraal en eenvoudig bereikbaar. Plastic wordt gemaakt van aardolie, een fossiele brandstof. Siliconen is een rubberachtig, vrijwel onbreekbaar materiaal. Siliconen laten geen microdeeltjes los zoals plastic, dit levert veel winst op voor het milieu en onze gezondheid. Het bevat geen BPA, weekmakers, pvc of andere schadelijke materialen. Het materiaal is van nature resistent voor bacteriën en schimmels, eenvoudig schoon te maken met een sopje of in de vaatwasser. Een product van siliconen gaat ontzettend lang mee zonder kapot te gaan en is bestand tegen extreme temperaturen (-80 tot +200 graden)!

Gewicht 90 g

1 beoordeling voor Avocado Hugger

  1. Larissa

    Zo fijn om geen folie meer te hoeven gebruiken!

Een beoordeling toevoegen

Your email address will not be published. Required fields are marked

Avocado Hugger

7.50

Op voorraad

Open chat
1
Heb je een vraag?
Hi! Kan ik je ergens mee helpen?