Argan Beautybox – Small

18.50

Verwen een ander of jezelf met deze heerlijke Beautybox van Pure Natural met Arganolie (30ml) en Ghassoul kleimasker (50gram). Geïnspireerd door de schoonheidsrituelen in Marokko!

Op voorraad

Beschrijving

Arganolie
In de Sous-vallei, ten zuidwesten van Marokko, staan bomen die je alleen daar kunt vinden. Het is de zogeheten ‘Argania Spinosa’, beter bekend als de Arganboom. Deze mooie boom heeft diverse vruchten. Uit de pitten van deze vruchten wordt handmatig Arganolie gewonnen. Het is de meest rijke olie van dit moment en wordt al jarenlang in Marokko gebruikt om vele kwalen zoals acne tegen te gaan.
Arganolie is rijk aan vitamine E en antioxidanten. Dit zorgt voor voedende eigenschappen voor het lichaam en het haar. De concentratie voedende stoffen is 50% hoger dan in olijfolie. Het helpt rimpelvorming tegen te gaan en verstevigt, hydrateert en herstelt de huid van top tot teen. Ze trekt snel in de huid en is zuinig in gebruik. Je hebt niet veel van de olie nodig om je helemaal verwend te voelen. Arganolie heeft door die voedende en helende werking veel te zeggen op de olie markt van deze tijd.

Ghassoul
Dit vulkanische kleimasker, beter bekend als “Ghassoul”, staat bekend om zijn reinigende, kalmerende en beschermende eigenschappen. Het is vulkanisch klei afkomstig uit het Atlasgebergte in Marokko, specifieker gezegd: de Moulouya vallei. Ghassoul klei bevat een hoge concentratie pro-vitamine, magnesium, kalium, ijzer, calcium en natrium. Deze vitaminen en mineralen zorgen er voor dat de huid van je gezicht, lichaam en voeten wordt gevoed. Het beschermt de huid goed en is daarom onmisbaar als het gaat om natuurlijke persoonlijke verzorging. De beste eigenschap van klei is dat het ook de afvalstoffen weer uit de huid onttrekt. Op die manier word je volledig gezuiverd.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Argan Beautybox – Small” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…

  • Argan Beautybox – Medium

    Verwen een ander of jezelf met deze heerlijke Beautybox van Pure Natural met Arganolie (50ml) en Ghassoul kleimasker (50gram). Geïnspireerd door de schoonheidsrituelen in Marokko!

  • Argan Beautybox – Large

    Verwen een ander of jezelf met deze heerlijke Beautybox van Pure Natural met Arganolie (100ml) en Ghassoul kleimasker (150gram). Geïnspireerd door de schoonheidsrituelen in Marokko!