Wie zijn wij?

Beste bezoeker,

Wat fijn jou hier te zien!

Wij zijn zussen Janneke & Willemijn Calis en de oprichters van onze kleine onderneming Mambeco. We hebben Mambeco opgericht vanuit een gezamenlijke passie voor duurzaamheid.

Naast onze reguliere banen werken we aan onze webshop en social media pagina's. Je kan ons geregeld vinden op duurzame markten en evenementen.

Wij vinden het leuk om op een persoonlijke manier met jou contact te leggen en jou te inspireren of adviseren op het gebied van duurzaamheid. Wij gebruiken uiteraard zelf onze producten die wij aanbieden en kunnen zo advies op maat geven.

Wil je ons op een duurzaam evenement? Of heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op!

Hopelijk tot snel!

Lieve groet,
Janneke & Willemijn

Waarvoor staat Mambeco?

Vrijwillig

Wij zijn een kleine onderneming met een passie voor duurzaamheid. Ook hebben we geen winstoogmerk. Onze inkomsten investeren wij in ons assortiment en onze website zodat jij telkens de nieuwste producten kan ontdekken.

Teamwork

Wij zijn doorlopend opzoek naar Nederlandse sociale werkplaatsen om samenwerkingen mee aan te gaan. Daarnaast werken we samen met organisaties zoals de Utrechtse Euro en Vegan Student Association.

Lokaal

Onze inkopen doen we zoveel mogelijk lokaal. Zo hebben we Nederlandse merken als Werfzeep, Retulp en We Love The Planet in ons assortiment. Daarnaast maken we zelf bijenwaskaarsen vanuit ons familie imkerbedrijf.

Verbeter de wereld, begin bij jezelf.

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Kijk eens rustig rond in onze winkel. Mocht je er niet helemaal uit komen of heb je vragen? Laat het ons dan weten!

Je kunt contact met ons opnemen door te mailen naar: info@mambeco.nl. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Volg ons ook op social media! Klik op de linkjes hieronder.

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Onze vermelding op sys.keurmerk.info/