Wie zijn wij?

Beste bezoeker,

Wat fijn jou hier te zien!

Wij zijn zussen Janneke & Willemijn Calis en de oprichters van onze kleine onderneming Mambeco. We hebben Duurzame webshop Mambeco opgericht vanuit een gezamenlijke passie voor duurzaamheid.

Naast onze reguliere banen werken we aan onze webshop en social media pagina's. Ook kan je ons geregeld vinden op duurzame markten en evenementen.

Wij vinden het leuk om op een persoonlijke manier met jou contact te leggen en jou te inspireren of adviseren op het gebied van duurzaamheid. Wij gebruiken uiteraard zelf onze producten die wij aanbieden en kunnen zo advies op maat geven.

Wil je ons op een duurzaam evenement? Of heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op!

Hopelijk tot snel!

Lieve groet,
Janneke & Willemijn

Waarvoor staat Mambeco?

Vrijwillig

Wij zijn een kleine onderneming met een passie voor duurzaamheid. Ook hebben we geen winstoogmerk. Onze inkomsten investeren wij in ons assortiment en onze website zodat jij telkens de nieuwste producten kan ontdekken.

Teamwork

Wij zijn doorlopend opzoek naar Nederlandse sociale werkplaatsen om samenwerkingen mee aan te gaan. Daarnaast werken we samen met organisaties zoals de Utrechtse Euro en Vegan Student Association.

Lokaal

Onze inkopen doen we zoveel mogelijk lokaal. Zo hebben we Nederlandse merken als Werfzeep, Retulp en We Love The Planet in ons assortiment. Daarnaast maken we zelf bijenwaskaarsen vanuit ons familie imkerbedrijf.

Verbeter de wereld, begin bij jezelf.

Over Mambeco

Wij zijn zussen Janneke & Willemijn Calis en de oprichters van duurzame webshop Mambeco. Wij hebben Mambeco opgericht vanuit een gezamenlijke passie voor duurzaamheid. Mambeco is een duurzame webshop boordevol duurzame producten voor een plasticvrije levensstijl. Je vindt bij ons zero waste verzorgingsproducten, zoals shampoo blokken en zeep, plastic vrije tandpasta en wasbare wattenschijfjes. Maar ook voor in de keuken vind je van alles: plastic vrij schoonmaakmiddel, natuurlijke sponzen en alternatieven voor plastic zakjes en folie zoals Food Huggers en bijenwasdoeken. Het assortiment van duurzame webshop Mambeco is voor zowel voor de gevorderden als voor  beginners die geïnteresseerd zijn om een steentje bij te dragen aan het verminderen van de plastic soep en CO2 uitstoot.

Wij van Mambeco testen al onze zero waste producten zelf. We geven je graag advies op maat, bijvoorbeeld over de heerlijke zepen van Werfzeep, HelemaalShea of HappySoaps. Wij zijn steeds op zoek naar nieuwe duurzame producten zoals bijvoorbeeld herbruikbare boterhamzakjes of bijenwas doeken.

Mambeco is een 100% Nederlandse webshop, alleen al bestellen bij ons bespaart CO2 uitstoot. Woon je in omgeving Utrecht of Renkum? Dan kun je je bestelling ook fietsend of lopend ophalen en bespaar je nóg meer uitstoot; helemaal duurzaam! Klik hier om naar onze webshop te gaan!

Het is belangrijk dat wij allen nu actief bijdragen aan het verminderen van de CO2 uitstoot en verbruik van verontreinigende producten zoals plastic. Om jou erbij te ondersteunen geven we je graag advies op maat en leggen we graag op een persoonlijke manier met jou contact.  Daarom staan wij met regelmaat op een biologische markt of duurzaam evenement om onze plastic vrije producten aan jullie te laten zien.

Logo duurzame webshop Mambeco

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Kijk eens rustig rond in onze winkel. Mocht je er niet helemaal uit komen of heb je vragen? Laat het ons dan weten!

Je kunt contact met ons opnemen door te mailen naar: info@mambeco.nl. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Volg ons ook op social media! Klik op de linkjes hieronder.

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Onze vermelding op sys.keurmerk.info/