Wie zijn wij

Hallo en welkom op onze site!

Wij zijn zussen Janneke & Willemijn Calis en de oprichters van onze kleine onderneming Mambeco! We hebben Mambeco opgericht vanuit een gezamenlijke passie voor duurzaamheid.

Naast onze reguliere banen werken we aan deze webshop, onze social media pagina's en staan we op duurzame markten en evenementen. Wij vinden het leuk om op een persoonlijke manier contact te maken met iedereen en daardoor mensen te inspireren of verder te helpen op het gebied van duurzaamheid. Wij gebruiken zelf uiteraard ook onze producten en kunnen zo advies op maat geven.

Wij hebben geen winstoogmerk. Sterker nog! Wij betalen onszelf geen salaris uit maar gebruiken de inkomsten om ons assortiment verder uit te breiden.

Wij verzamelen de nieuwste producten op gebied van duurzaamheid en testen deze uit. We kopen ze in via Nederlandse groothandels maar ook zoveel mogelijk direct bij de Nederlandse fabrikant. Aangezien de ontwikkeling op het gebied van duurzaamheid niet stil staat zijn we continu aan het uitkijken naar producten die in Nederland of Europa worden geproduceerd.

Daarnaast zijn wij doorlopend op zoek naar Nederlandse sociale werkplaatsen om samenwerkingen mee aan te gaan. Hierbij zoeken we werkplaatsen uit die gebruik maken van restproducten om nieuwe producten te produceren.  

Naast de duurzame producten die we inkopen hebben wij ook een kaarsenlijn van Nederlandse bijenwas, een zeer duurzaam alternatief voor paraffine kaarsen. De was komt uit ons familie imkersbedrijf. We maken alle bijenwas producten helemaal zelf!

Klik hier om ons assortiment te bekijken.

Onze kraam

Graag laten wij jullie op een interactieve manier onze producten zien, dat doen we het liefst met een kraam op een leuk evenement. Zo kunnen jullie producten ontdekken die in Nederland over het algemeen alleen online te bekijken zijn; van lokale Utrechtse zeep zoals Werfzeep tot de Amerikaanse Food Huggers. Afhankelijk van het type evenement passen wij onze kraam en onze producten aan. Zo hebben wij een programma voor kinderen, een standaard marktkraam maar ook een interactieve kraam waar je alle producten kunt zien, voelen en uitproberen. 

Foto galerij

Zie jij ons samen met onze kraam graag bij jouw evenement? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en misschien zien we jou dan snel!