Verzending & levertijd

Als je bij duurzame webshop Mambeco een bestelling plaatst kun je kiezen om je bestelling bij ons op te halen of te laten thuisbezorgen door DHL of PostNL. De website berekent of je bestelling in een enveloppe (€2,75), een brievenbus pakketje (€3,95) of in een pakket (€5,95) past. Bij een bestelling vanaf €50,- wordt je bestelling gratis verzonden! Je bestelling wordt na 1 á 2 werkdagen geleverd.

Wij hergebruiken onze verzendverpakkingen zo veel mogelijk. Het kan dus zo zijn dat je jouw bestelling in een hergebruikte doos of enveloppe krijgt. We zoeken altijd de kleinst mogelijke doos uit voor elke bestelling. 

Liever niet verzenden? Dan kun je ervoor kiezen om je bestelling op te halen bij een van onze woningen. Zo betaal je geen verzendkosten en bespaar je de uitstoot van het transport en de verpakking. Je kunt de bestelling ophalen in Renkum bij Willemijn of in Utrecht (wijk Welgelegen) bij Janneke. We leggen de bestelling voor je klaar zodat je hem kunt ophalen wanneer het jou uitkomt! Na je bestelling ontvang je via mail het exacte adres.

Is je bestelling een cadeautje? Je kunt de bestelling direct laten versturen naar de ontvanger! Zet dit bij je bestelling in de notities en dan pakken wij het gratis voor je in in krantenpapier. Een handgeschreven briefje erbij kan ook altijd. Neem gerust contact met ons op om te overleggen! 

Kijk eens rustig rond in onze winkel. Mocht je er niet helemaal uit komen of heb je vragen? Laat het ons dan weten!

Je kunt contact met ons opnemen door te mailen naar: info@mambeco.nl. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Volg ons ook op social media! Klik op de linkjes hieronder.

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Onze vermelding op sys.keurmerk.info/