Bestelprocedure

Als je bij ons een bestelling plaatst kies je voor bestelling ophalen of thuisbezorgen via PostNL. De website berekent of je bestelling in een enveloppe (€2,75), een brievenbus pakketje (€4,25) of in een pakketje (€6,95) past. Bij een bestelling vanaf €50,- wordt je bestelling gratis verzonden!
Wij hergebruiken onze verzendverpakkingen zo veel mogelijk. Het kan dus zo zijn dat je jouw bestelling in een hergebruikte doos krijgt. We zoeken altijd de kleinst mogelijke doos uit voor elke bestelling. 

Liever niet verzenden? Dan kun je ervoor kiezen om je bestelling op te halen bij een van onze woningen. Zo betaal je geen verzendkosten en bespaar je de uitstoot van het transport en de verpakking. Je kunt de bestelling ophalen in Renkum bij Willemijn of in Utrecht (wijk Welgelegen) bij Janneke. We leggen de bestelling voor je klaar zodat je hem kunt ophalen wanneer het jou uitkomt! 

Is je bestelling een cadeautje? Je kunt de bestelling direct laten versturen naar de ontvanger! Zet dit bij je bestelling in de notities en dan pakken wij het gratis voor je in in krantenpapier. Een handgeschreven briefje erbij kan ook altijd. Neem gerust contact met ons op om te overleggen!