30 september – Herfstmarkt- Renkum

Zondag 30 september - Renkums Beekdal - Renkum

Mambeco op de groene afslag

Op misschien wel het mooiste plekje van Gelderland wordt op de 30 september de traditionele herfstmarkt gehouden.
Voor wie alles wil weten over het oogsten en verwerken van fruit en graan, van noten en zaden en paddenstoelen. Maar ook voor wie gewoon een leuk, natuurlijk dagje uit wil met veel activiteiten en speelgelegenheid voor de kinderen.

Natuurverenigingen, zoals de veldbiologen van de KNNV en de natuurvrienden van het NIVON hebben informatiekraampjes. De mensen van de Trapakkers tonen hoe het ouderwetse dorsen van hun oude graansoorten nu eigenlijk gaat. De hoogstambrigade toont de appels en peren van 40 verschillende fruitrassen die bij het bezoekerscentrum groeien.

En natuurlijk zijn wij er! Je vindt bij Mambeco zero waste verzorgingsproducten, zoals shampoo blokken en zeep, plastic vrije tandpasta en wasbare wattenschijfjes. Maar ook voor in de keuken vind je van alles: plastic vrij schoonmaakmiddel, natuurlijke sponzen en alternatieven voor plastic zakjes en folie zoals Food Huggers en bijenwasdoeken. Het assortiment van duurzame webshop Mambeco is voor zowel voor de gevorderden als voor  beginners die geïnteresseerd zijn om een steentje bij te dragen aan het verminderen van de plastic soep en CO2 uitstoot.

Kom je ook?

Waar: Molen de Vlijt. Harnjesweg, Wageningen

Wanneer: zaterdag 30 september 11:0) - 16:00

Over Mambeco

Wij zijn zussen Janneke & Willemijn Calis en de oprichters van Mambeco. Wij hebben Mambeco opgericht vanuit een gezamenlijke passie voor duurzaamheid. Mambeco is een webshop boordevol duurzame en milieubewuste producten voor een plasticvrije levensstijl.

Wij van Mambeco testen al onze zero waste producten zelf. We geven je graag advies op maat, bijvoorbeeld over de heerlijke zepen van Werfzeep, HelemaalShea of HappySoaps. Wij zijn steeds op zoek naar nieuwe duurzame producten zoals bijvoorbeeld herbruikbare boterhamzakjes of bijenwas doeken.

Het is belangrijk dat wij allen nu actief bijdragen aan het verminderen van de CO2 uitstoot en verbruik van verontreinigende producten zoals plastic. Om jou erbij te ondersteunen geven we je graag advies op maat en leggen we graag op een persoonlijke manier met jou contact.  Daarom staan wij met regelmaat op een biologische markt of duurzaam evenement om onze plastic vrije producten aan jullie te laten zien.

Kijk eens rustig rond in onze winkel. Mocht je er niet helemaal uit komen of heb je vragen? Laat het ons dan weten!

Je kunt contact met ons opnemen door te mailen naar: info@mambeco.nl. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Volg ons ook op social media! Klik op de linkjes hieronder.

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Onze vermelding op sys.keurmerk.info/