Kerstmarkt Hoeve Ravenstein – Bussum – 19 december

Kerstmarkt

Elke eerste zondag van de maand van mei tot en met oktober is er op het erf van Hoeve Ravenstein een duurzame, biologische markt. De markt is van 10.00 tot 17.00. Deze editie is speciaal in kerstsferen!

BOERENMARKT

Houd je van gezond eten en lokale producten? Dan is dit evenement een echte aanrader! Op de boerenmarkt vind je diverse marktkramen met duurzame, glutenvrije- en streekproducten. Denk aan vlees, kazen en verzorgingsproducten. Je komt van alles te weten over de herkomst en natuurlijk mag je alles proeven. 

KOPJE KOFFIE MET GEBAK

Het Boerderijcafé en het Boerderijterras zijn eveneens open. Hier geniet je van dagvers gebak, zelf gebakken koeken, boerenschepijs en meer. Alles wordt vers bereid met de duurzame producten en de streekproducten uit de moestuin en de Boerderijwinkel van Hoeve Ravenstein. Heb je een voedselallergie? Geen probleem, er is veel dagvers lekkers verkrijgbaar vrij van gluten, lactose, koemelk, geraffineerde suiker, noten, etc.

DUURZAAM WINKELEN

Natuurlijk is onze Boerderijwinkel (of liever gezegd: duurzame supermarkt) ook open! Hier kun je in alle rust je dagelijkse boodschappen doen. Ook kun je hier terecht voor gezonde recepten, advies of vragen over gezonde voeding. Je vindt de Boerderijwinkel in de voormalige koeienstal van Hoeve Ravenstein.

SUPERLEUKE KINDERACTIVITEITEN

Op ons boerenerf zijn verschillende educatieve kinderactiviteiten. In de Hooitas kunnen kinderen tegen een kleine betaling de Boerderij speurtocht doen en een echt boerenhulpje worden. In de moestuin maken ze kennis met velen soorten groente, kruiden, bloemen en hoe deze groeien en bloeien. De runderen zijn in de diervriendelijke potstal en op de landerijen rondom het erf te zien. Wedden dat het leuk wordt?

Kijk eens rustig rond in onze winkel. Mocht je er niet helemaal uit komen of heb je vragen? Laat het ons dan weten!

Je kunt contact met ons opnemen door te mailen naar: info@mambeco.nl. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Volg ons ook op social media! Klik op de linkjes hieronder.

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Onze vermelding op sys.keurmerk.info/